Onze vleeswaren
In onze ambachtelijke beenhouwerij gaan wij er prat op dat wij bijna alle vleeswaren zelf bereiden. Wij vervaardigen onze waren met vlees van topkwaliteit.
Onze koeien kopen wij nog steeds levend aan bij een familiaal boerenbedrijf in het pajotteland.
Onze varkens zijn van het topras Duroc d’olives , dit is een ras dat ook veel gebruikt word in toprestaurants en is enkel verkrijgbaar bij de betere zelfstandige slager.
Producten
Vers Vlees
- Rundsvlees rechstreeks van op de boerderij in het Pajotteland
- Varkensvlees van het topras Duroc D’Olives
- Kalfsvlees van het familiebdrijf Planquitte in West-Vlaanderen
- Paardenvlees
- Lamsvlees uit Ierland en Texel
- Gevogelte met het kwaliteitslabel Vitaproject
- Wild en speciaal gevogelte zijn enkel beschikbaar op bestelling
Zelfbereide ambachtelijke vleeswaren uit eigen werkhuis
Al onze vleeswaren worden gemaakt met Duroc D’Olives varkensvlees
- Praagse Ham
- Barbequeham
- Beenham
- Gegrilde bacon
- Gekookte spiering met rozemarijn en peperbollen
- Hespenworst
- Parijse worst
- Kalfsbrood
- Witte en zwarte pensen
- Luikse worst
- Franse worst (boudain)
- Cervolas
- Borenspek licht gezouten
- Hespenspek
- Gerookt spek
- Procureurspek
- Filet de Sax
- Bacon
- Gerookte ham
- Rauwe ham
- Smeerpastei
- Ardense pastei
- Boerenpastei
- Regelmatig nieuwe pasteien seizoensgebonden
- Ruim assortiment van salami, droge worsten, gevogeltecharcuterie
- Ruimt assortiment van salades met als uitschieter onze zelfbereide vleessla en kip-curry
- Ruim assortiment kazen